streamline webdesign


Téligumi

Jogosan mérgesek a tapasztaltabb sofőrök akkor, amikor minden évben ugyanazzal a problémával találkoznak, tehát a nyári gumival felszerelt autók szinte korcsolyáznak az úton, veszélyeztetve azokat, akik komolyan veszik ezt. A téligumi hiányában ez egy nagyon aggasztó problémát jelent, amit mindenkinek maximálisan komolyan kellene vegyen.

A felelőtlenek mindig abba a hibába esnek, hogy megpróbálják a rossz, nem megfelelő gumikkal felvenni a harcot a nehezített útviszonyokkal. Persze, minden esetben sikertelen a próbálkozás, hiszen a nyári fajták nem jók hideg időben, havas, jeges, nedves úton. A téligumi nélkül hát nem meglepő, hogy a csúszkálás gyakran balesettel végződik, ami olykor szomorú kimenetelű is lehet.

Értelemszerűen, csak az a sofőr tudja megelőzni ezeket a roppant kellemetlen eseteket, helyzeteket, aki időben felkészül a téli útviszonyokra, és a kocsi futóműveire felhúzza a tartós, tapadást garantáló abroncsot. Kétségtelen, hogy a jól megválasztott, nívós téligumi életeket is menthet.