streamline webdesign


Mobiltelefon töltő

Amikor kezd merülni a telefonja, nincs más dolga, mint feltölteni, de nem mindegy, hogy mennyi időt igényel. Piacra dobtak már hagyományos mobiltelefon töltő eszközöket illetve gyorstöltőket egyaránt. Sokakban felmerülhet az a kérdés, hogy a gyorstöltők használata károsíthatják a készülékek akkumulátorát vagy nem.

Bármelyik gyártó azt felelné erre, hogy nem. Manapság az elektronika valóban elég okos ahhoz, hogy megóvja. Egy készüléknél 1,5-2 év után tapasztalható, hogy kevesebb ideig bírja az akkumulátor, de a folyamatosan gyorsan töltött mobiloknál, ez az idő lecsökkenhet 1 évre is. A webáruházban megtalálható vezeték nélküli töltő is, amivel QI kompatibilis eszközöket lehet tölteni.

Használható állványként, illetve fektetett módban is. Ez a modell már USB porttal van felszerelve. Ennek használatához a csomagban található egy type-c típusú USB kábel is, így a segítségével régebbi fajtájú portokon keresztül is tölthetjük a készülékeket. A mobiltelefon töltő használata elengedhetetlen a mindennapokban.