streamline webdesign


Briliáns ékszer

A Pandora mindig is szem előtt tartotta vásárlók igényét, odafigyelt a folytonos megújulásra, de ezek mellett végig megőrizte a márkára oly jellemző egyedi stílusjegyeket.

A Pandora medál igazi kincsként fog majd ékeskedni a nyakláncunkon, a már megszokott és elvárt minőséget, atmoszférát tökéletesen megteremtve. Az ékszerekre jellemző báj és kisugárzás a medálok esetében is megállja a helyét, hiszen kiváló módon hangsúlyozzák viselője nőies vonzerejét.

Az egyedi, szemet gyönyörködtető minták, a csillogó kőberakásos motívumok előre borítékolják a sikert és az elismerő pillantásokat. A klasszikus szív, levél, csillag és virág motívumok mellett, most az év hónapjai is szerepet kapnak.

A kínálatban megtalálhatjuk a tavasz, nyár és ősz hónapjairól elnevezett, de az ezeket idéző hangulat színeiben pompázó medálokat is. A 925 Sterling ezüst fokozza az ékszerek szépségét és egyúttal biztosítja a minőséget. Ha szíve hölgyének vagy egy kedves barátnak szeretne kedveskedni, a Pandora medál tökéletes választás.