streamline webdesign


Kerti ülőgarnitúra

Az otthonunk kényelmére minden esetben nagy figyelmet kell fordítani. Aki megteheti, hogy délutánonként a kertben sziesztázzon, annak szüksége lesz a polyrattan kerti bútorok nyújtotta kényelemre.

Egy ebédlőasztalnál meg lehet vendégelni az egész családot. az ülőgarnitúrák is nagyon pihentetőek koktélozgatás közben, kiváltképp akkor, hogyha egy függő napernyő véd az erős napsugarak ellen. Egy ilyen környezetben mindenki tökéletesen érzi magát, ami még emlékezetesebbé fogja tenni a kerti grill-partikat.

A nagyszerű kivitelezésnek köszönhetően, egyre népszerűbbek a polyrattan kerti bútorok. Az egyszerűség időtálló eleganciával párosul, ami kitűnő kombináció a bútordarabok esetében.

Nem kell a nedvesség okozta károsodástól tartani, viszont az UV védelemre figyelni kell a polyrattan kerti bútorok esetében, mivel ezek is egyfajta műanyagból készülnek. Azonban a Viva Home kínálatában megtalálhatóak a különféle UV védő huzatok, amik megőrzik a polyrattan kerti bútorok tökéletes állapotát, hosszú éveken keresztül.